Ζω στην Αθήνα με την οικογένεια μου. 
Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Strathclyde. Έχω επίσης πτυχίο στις Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκα στον χρηματοοικονομικό τομέα για 20 χρόνια, κυρίως στον τομέα του μάρκετινγκ.
Ασχολούμαι με τη δημιουργική καλλιτεχνική φωτογραφία από το 2019.
Η πιο ενεργή ενασχόληση μου με τη φωτογραφία έχει αναζωογονήσει τη σύνδεση μου με τη φύση και τον εσωτερικό μου κόσμο. Με βοήθησε να επιβραδύνω το ρυθμό της ζωής, να νιώσω τη σιωπή και να πάω ακόμα πιο κοντά σε αυτά που μου κινούν την περιέργεια γύρω μου.
Επιθυμία μου είναι, μέσα από τις φωτογραφίες μου να σας παρασύρω έστω και για λίγο στον δικό μου κόσμο και να σας προσφέρω μια ευχάριστη ανάπαυλα από τον οπτικό θόρυβο της καθημερινότητας, καθώς και την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με το φυσικό περιβάλλον και το συναίσθημα. Προσπαθώ να βρω την ομορφιά και τη μαγεία που χάνονται μέσα στην καθημερινή ρουτίνα μας και να σας προσφέρω εναλλακτικές οπτικές και αισθητικές επιλογές για τη Φύση και το αστικό τοπίο. 
Εύχομαι να διακρίνετε την ποιητική διάθεση που μπορεί να κρύβεται στα μικρά και καθημερινά της ζωής. 
Θα χαρώ ιδιαίτερα να ακούσω τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μου.
Εύα Μπέρλερ

Back to Top